Quist Design

Quist Design er håndlavet armbånd i mit design. Først og fremmest fordi jeg var løbet tør for inspiration i forretningerne - så til glæde for mig selv - men forhåbentlig også til glæde for andre der ligesom jeg altid leder efter et armbånd, der ikke kan findes i den nærmeste Blink-butik.

Jeg er både til det simple med en enkelt perle og til en blanding af perler i mange farver og former. Og gerne med et vedhæng der matcher resten - i guld eller sølv toner. Men også rhinsten og lampwork har fundet vej til armbåndene - og de sidste jeg har lavet er knyttede og i læder.

Planen er at kollektionen af armbånd skal vokse - så udvalget bliver endnu større - hele tiden drevet af ønsket om at lave noget der er unikt - noget specielt og som jeg selv ønsker at gå med. Alt vil blive præsenteret online - så kig tilbage med jævne mellemrum.

Lige nu har jeg ikke betalingsmodul tilknyttet siden - jeg er ved at finde det bedst egnede - så det er lige om hjørnet.
Samtidig har jeg brugt en del tid på at finde ud af hvad der skal til for at forbedre siden -  så jeg regner med at komme med en større opdateringen inden længe.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.

Go fornøjelse

Pia Quist